Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :

Wij bieden per direct workspace aan voor
bedrijven vanaf 2 tot 60 personen.

Wij hebben deze ruimtes per direct beschikbaar:

Op de begane grond hebben wij nog 2 sfeervolle units beschikbaar voor 2-4 en voor 4-8 personen, los of tezamen te huur. De huurprijs is vanaf 375 EUR per maand voor de kleine unit.

NIET MEER BESCHIKBAAR

Oppervlakte 40 m2
Personen 4-8
Verdieping Begane grond

Per januari 2020 komt er 100m2 vrij op de 3e etage, met uitzicht op het prachtige Den Haag. De ruimte kan direct betrokken worden. Voor 2000 EUR per maand inclusief servicekosten.

Nog 1 kamer van 25 m2 beschikbaar 

Oppervlakte 100 m2
Personen 10-12
Verdieping 3e etage

Volledig gerenoveerd voor directe bezetting. Naar eigen smaak in te richten. Moderne “industrial” look, hoge plafonds, zeer sfeervol. Incl. alle benefits van de NWC Community en goed gelegen aan de voorzijde aan het plein.

 

Neem contact met ons op en dan verwijzen wij u door naar de eigenaar van het gebouw voor de mogelijkheden

Oppervlakte 609 m2
Personen vanaf 50-70
Verdieping Begane Grond

Unieke plek binnen de Campus; “De Back-Office”

3 units die een eigen afsluitbare opgang met gang hebben, met prettige afmetingen voor kantoor-, vergader- en directie-ruimte! Totaal 202 meter, zeer ruim, hoge plafonds, goed in te richten afmetingen. Deze ruimte is ideaal voor teams van 20-25 personen. Afmetingen van de kantoor-units zijn: 25 m², 35 m² en 100 m². Prijs voor gehele ruimte is 3.335 euro per maand.

Wat krijg ik allemaal als huurder?

Voordelige koffie

coffee card voor
€0,85 per koffie

Lekker lunchen

Iedere eerste dinsdag van de maand een gratis community-lunch voor alle huurders/leden

Lucratieve kortingen

30% kortingen op NWC
evenementen-/vergaderruimtes

Gemeenschappelijke ruimtes

De gemeenschappelijke ruimtes en diensten aanwezig in de NWC, inclusief pantries, zitjes in de gemeenschappelijke ruimtes, alle NWC sanitaire voorzieningen, glasvezel wifiverbinding, kleurencopiers, koffiemachines en bedrijfsnaam zichtbaar bij de ingang van de NWC, plus host-functie én plaatsing op de NWC website.

Grote zalen beschikbaar

Het gebouw biedt in-house ruimte met super scherpe tarieven voor haar huurders voor het organiseren van grotere vergader en event-activiteiten, van 20 tot 300 personen en meer, inclusief reserverings-ondersteuning, catering, audio-visuele faciliteiten etc.

Flexibele opties om toe te voegen

Andere door NWC ondersteunde en pakket faciliteiten en diensten waaronder postservice, opbergruimte, catering, vaste telefoon (VOIP), (her)inrichting van Company Spaces e.d. worden tailormade aangeboden

New World Campus is een internationaal georiënteerde Impact Economy Hub. Impact is voor ons dé standaard en wij willen hierin een belangrijke rol blijven spelen.

Great vibe, great space, great people!

Bereikbaarheid en parkeren

Lopen of OV
De New World Campus ligt op 10 minuten lopen van het stadhuis van Den Haag en nabij de treinstations Holland Spoor en Den Haag Centraal. Tram 17 pendelt tussen deze stations en stopt nagenoeg voor de deur.

Auto
De New World Campus is ook per auto goed te bereiken (vanaf de A12 afslag Bezuidenhout) en er zijn totaal 50 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein, alsmede voldoende (betaalde) parkeerplekken in de nabije omgeving.