New World Campus, broedplaats voor innovatie en sociale impact

De New World Campus is dé veroorzaker en versneller van (inter-)nationale innovatieve sociale impact. Het is de plek waar baanbrekende oplossingen worden gevonden voor mondiale vraagstukken op het gebied van (inter-)nationale duurzame innovatie. Door professionals uit verschillende vakgebieden op de Campus in Den Haag samen te brengen ontstaan vernieuwende oplossingen voor de complexe vraagstukken waar onze samenleving op dit moment voor staat.

Kennisplatform, kantoren en events

Kennis en verbinding zijn de fundamenten voor duurzame vooruitgang en innovatieve sociale impact. De New World Campus biedt in het inspirerende historische pand aan het Spaarneplein in Den Haag de ideale omstandigheden. De Campus biedt kantoorruimte, werkplekken en labs aan bedrijven en organisaties die willen bijdragen aan duurzame vooruitgang. Bovendien beschikt het over een groot aantal zalen en ruimtes waar vergaderd kan worden of events kunnen plaatsvinden.
Wat de New World Campus onderscheidt is de synergie tussen kennis en verbinding op de Campus, door (uiteenlopende) bedrijven en organisaties met elkaar in contact te brengen. En dat leidt tot verrassende samenwerkingen, inzichten en innovaties. De Campus biedt daarom, samen met haar NWC Community partners, een breed pakket aan van kennisprogramma’s die leiden tot het veroorzaken en versnellen van duurzame verandering. Klik hier voor meer informatie.

De kracht van het collectief

De Campus functioneert als een impact gedreven ecosysteem waar ondernemers, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties, lokale overheden en impact investeerders samenwerken aan innovatieve oplossingen die een grote duurzaamheidswaarde hebben. Het verbinden van kennis aan ondernemerschap en het creëren van impact staan centraal op de New World Campus.
Door het internationale karakter van de New World Campus wordt een mondiaal netwerk gecreëerd tussen de Campus Community in Den Haag en internationale topspelers op het gebied van duurzaamheid. De New World Campus neemt een actieve rol in het ondersteunen van start-ups en organisaties binnen en buiten de Campus Community door middel van programma’s en activiteiten over kennisontwikkeling en ondernemerschap. Maar de Campus fungeert ook als netwerkplatform, brengt partijen bij elkaar en stimuleert kennisdeling en samenwerking.

Meer weten over de New World Campus? Neem gerust contact met ons op.

Het NWC team

NWC vraagt om medewerkers die ons DNA ademen: vaardig, verbonden, nieuwsgierig, ambitieus, energiek en gepassioneerd. Trots zijn we daarom op ons huidige team van betrokken mensen, die graag voor u klaar staan. Neem gerust contact op, we helpen u graag verder.

Elske

Elske
CEO en kennisprogramma’s
elske.vangent@newworldcampus.nl

sander
Schermafbeelding 2017-07-12 om 14.23.51

Hettie
Operationeel Event Manager
evenementen@newworldcampus.nl
06-82396976

Krista

Krista
Operationeel Event Manager
evenementen@newworldcampus.nl
06-82396976

Daniel CU

Daniel
Event support
host@newworldcampus.nl
06-51731557

Sergio CU

Sergio
Facilitair support
host@newworldcampus.nl

Onze partners