Broedplaats voor ondernemers

De opzet van de New World Campus is gericht op samenwerking, duurzaam ondernemen en open innovatie. Wij bieden inspirerende en uitnodigende kantoor- en werkplekken aan start-ups en ondernemers om hun ambities te verwezenlijken. Het aanbod van werkplekken is divers, er zijn tal van open ontmoetingsplaatsen en de bijzondere inrichting van de Campus onderstreept onze ambitie om circulair te ondernemen.

Het bruisende hart van de Campus is de open flexspace met comfortabele stoelen en bureaus, een zithoek, lockers en een multifunctionele XL-tafel. Hier werk je naast mensen die open staan voor kennisuitwisseling en onvoorziene partnerschappen. Om geconcentreerd aan de slag te gaan of bijv. een Skype- gesprek te voeren, kun je je terugtrekken in één van de focusruimtes.

Als bedrijf of organisatie kun je ook je eigen kantoorruimte huren. De Campus beschikt over grotere en kleinere kantoren met veel daglicht en gedeelde faciliteiten zoals een keuken met koffiemachine. Voor bepaalde start-ups bieden we ruimtes met variabele huurvoorwaarden aan.
Een kantoor op de New World Campus is een ‘sense of opportunity’ voor diegenen die geloven in de kracht van kennisdeling en samenwerking. Zo’n 80 ambitieuze ondernemers in één pand met een collectieve betrokkenheid bij sociale impact: dát is een oersterk fundament voor werkelijke innovatie.

Hieronder tref je een overzicht aan van de mogelijkheden en tarieven.

Alle abonnementen zijn inclusief gratis WIFI en toegang to het digitale NWC Community Platform.
Alle prijzen zijn exclusief BTW, prijswijzigingen voorbehouden.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een kantoorruimte of flexplek op de New World Campus? Neem dan contact met ons op via 06-51731557 of info@newworldcampus.nl of klik op onderstaande link.
Contact