Innovation_01

Uw bijeenkomst organiseren op de New World Campus
Heeft u aan veel mensen tegelijk iets te vertellen? Houdt u een symposium, conferentie, seminar of congres? Dan bent u vast druk bezig met de inhoud. Wij helpen u niet alleen met het faciliteren op onze locatie – tot 300 personen plenair, wij denken ook graag mee over het programma, de verschillende zaalopstellingen, de techniek en uiteraard over de culinaire invulling. 
 
Bent u op zoek naar een bijzondere locatie in Den Haag om te vergaderen, voor een brainstorm, meeting of training? Dan is ook dat mogelijk op de New World Campus. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat
een inspirerende omgeving bijdraagt aan de effectiviteit van een vergadering, beschikken wij over een aantal bijzondere, met zorg ingerichte vergaderruimtes van 5 tot 25 personen. Deze ruimtes kan je per dag of per dagdeel te huren.
 
Kleine of grote gezelschappen, ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw bijeenkomst haalt!
 
Meer Weten?
Wilt u meer weten over een vergadering, congres of event organiseren op de New World Campus, dan zal de afdeling Sales & Events in een persoonlijk gesprek graag de mogelijkheden met u doornemen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen via 06 – 823 969 76 of een e-mail sturen naar evenementen@newworldcampus.nl en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.